Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

1. Αποδοχή των Όρων Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης και τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

2. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας προορίζεται για γενικές πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Δεν είναι δεσμευτικό και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

3. Πνευματικά Δικαιώματα Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών, των λογοτύπων, κ.λπ., προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στην εταιρεία μας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή χρήση του υλικού χωρίς έγγραφη άδεια.

4. Σύνδεσμοι προς άλλες Ιστοσελίδες Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των ιστοσελίδων.

5. Αλλαγές στους Όρους Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις αυτές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα.

6. Επικοινωνία Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email που παρέχεται στην ιστοσελίδα.

Translate »