Πολιτική Αποστολών

Πολιτική Αποστολών

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Colori Adv για τις αγορές σας. Παρακάτω περιγράφονται οι πολιτικές αποστολών που ισχύουν για τις παραγγελίες που τοποθετείτε στην ιστοσελίδα μας:

1. Χρόνος Παράδοσης Ο χρόνος παράδοσης για κάθε παραγγελία υπολογίζεται από τη στιγμή της επεξεργασίας και αποστολής της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τρόποι Αποστολής Παρέχουμε διάφορους τρόπους αποστολής για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής περιλαμβάνουν την κανονική αποστολή, την επείγουσα αποστολή και την αποστολή με παρακολούθηση.

3. Κόστος Αποστολής Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο αποστολής και την τοποθεσία παράδοσης. Το συνολικό κόστος αποστολής εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

4. Ακυρώσεις και Επιστροφές Παρακαλούμε να ελέγξετε την πολιτική ακυρώσεων και επιστροφών μας για πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων και την επιστροφή χρημάτων.

5. Επικοινωνία Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email που παρέχεται στην ιστοσελίδα.

Translate »